i'm ready to do whatever if you take me away..



skulle blogga tidigare idag när jag kom hem från stockholm, men så just när jag skulle skriva slocknar min data.. inte så himla bra att ha datan på flera dagar i sträck. hehehe. men nu är allt som det ska igen! happy! jag och mammi åkte först upp till skhlmen men vi hittade i princip ingenting där, så vi tog oss in till stockholm istället. där  köpte jag med mig en jacka från zara hem, otroligt nöjd. hihih. (visar kanske bild på den senare).
nu är jag nyduschad efter en jäkligt jobbig träning, ska slappa på soffan tills jag somnar, vilket nog är ganska snart. hahahah döööööötrött. imorgon ställer jag in mig på attt plugga hela dagen, hur de går får vi se...
pusss


snabb update

godmorgon! har nyss ätit frukost och nu ska jag börja fixa mig. förmiddagen spenderas med mamma i skhlmen, och ikväll har jag träning. pusss 

hopelesss place


alltså ååååh, fettt värt attt jag sitter och pluggar på söndagen innan lovet. hahaha no life? nej för idag har jag fan inget liv, eller jo men inget kul sådant. måste plugga eftersom jag missar en hel vecka i skolan när jag är i egypten, men ska nog släppa skolgrejerna för en stund nu och kolla film istället. mycket roligare, mycket mysigare. dessutom har jag ju faktiskt gjort fem hela meningar i spanskan på typ 1,5 h, så jag är ju lätt värd att få kolla på film istället.. hahaha not. but whooo cares? not meeeee.

FRÅGESTUND

tänkte köra på en liten frågestund, svarar på allt. eller ja typ, men ni fattar! fråga vad ni villl. vet inte när jag kommer med svaren, men det visar sig!


ps. kommentarerna är ej synliga, jag måste godkänna dom först.

söndag


hey babes! hoppas ni mår braaa!
gårkvällen spenderades hemma hos frida med henne och caroline, stack hem strax efter tolv och då låg jag och kollade på idol tills jag somnade. mys. hade match med d2 imorse mot nykvarn , det gick bra men vi förlorade tyvärrr med 5-6.. (tror jag). dom ledde med 3-6 men vi kämpade på bra och lyckades göra två mål in i det sista, så nöjda ska vi vara ändåååå.
nu har vi haft gäster här hemma i någon timme, riktigt trevligt men jag saknade datan så kände för attt sitta här ett tag. hahaha! geeek. snart måste jag plugga, dessutom är det gossip girl och det får jag absolut inte missa!!!
hörs senare. pusss

far away, so far away from you

halloj! har precis fixat mig och lite sådär.. asfrääääsch tjej!!!
kvällen igår var faktiskt bra, lite segt i början eftersom jag och frida knappt kände en enda människa på festen, men mot slutet vart det niceeee! var hemma vid 2-halv3 tiden och steg upp innan åtta imorse. piggg o glá! eller? drog till kumla för attt spela kvalet till sm dj18. gick hyffsat bra, sista matchen var ett rent helvete men samtidigt en av dom bästa matcherna jag spelat. det går ihop på något konstigt sätttt, kan säga att vi avgjorde matchen på dom sista 13 sekunderna med 2-1 och tog osss vidare till sm i göteborg i februari!!!  så jävla awesome och sådan ren jävla lycka när slutsignalen gick. lider med laget som vi slog ut, men äschdå.. i innebandy måste man vara ego. and so are we.
nog om det, nu ska jag in till södertälje för att spendera kvällen med två av mina finaste tjejer, caroline och frida. nääääääääis.
pusss

en bild på mig från igår innan vi drog

you don't know you're beautiful, that's what makes you beautiful


godmorgon fina ni! idag är det fredag, haha.. som jag påpekade i förra inlägget ;) nej men det är superskönt. ska strax börja dra mig mot skolan, börjar kvart över tio så jag har lite tid på mig. har först en lektion och sen dans, efter det åker jag hem till frida. hoppas på attt hon mår bra då vilket hon inte gör nu, men med mig i farten ska det nog lösa sig. haha.. nej, men jag vet inte om jag kommer blogga så mycket mer idag. det blir inte så mycket dator nämligen, ikväll blir det upp till sthlm för fest!!! och imorgon bitti har jag cup. haha.. bra kombination.
ha en bra fredag!
pusss

höstlov imorgon!!

yoooooo, whats'up? haha.. driver. jag är taggad, så jävla taggad på allting just nu känns det som. imorgon är det fredaaaaaaaaaaag!!! fredag, fan va skööööönt. äntligen lov, äntligen en fest jag ser fram emot, äntligen en vecka kvar till egypten. fyfan va härligt. lovet kommer spenderas på bästa möjliga sättt, hoppas jag iallafall.. lr jag hade ju hoppats på att skippa plugget här hemma helt och hållet men så blir det ju inte eftersom jag missar hela veckan efter lovet. hmm.. men äschdå, det blir chill.
idag efter skolan drog jag förresten upp till stockholmoooooooo för att köpa den finfina jackan jag vill ha, men tror ni den finns i rätt storlek lr? hahaha. fuck. men äschdå, det löser sig. ååhhhh bra nicole, tänk positivt!
alla ni där ute, lova mig attt ni försöker se allt från den ljusa sidan? braaaaaaaaa. haha. trams.
pusssssgodnattt!


behind every untrusting girl is a guy who made her that way.

but girl.. remember, there is always someone out there who thinks you are the most beautiful person in the world.

beautiful boy, come here with me


hey youuuuuu! skolan rullade på som vanligt, hade spanska sista lektionen vilket alltid brukar vara så jäkla segt..men nu hade vi tur och kollade mest bara på film. happy. efter skolan mötte jag upp frida, blev inge sthlm utan vi stannade här i södertälje och kollade affärer. hittade vad jag ville så jag är glad!!! imorgon ska jag nog till stockholm iallafall för att köpa en jacka.. hahaha. har ett till problem, jag behöver en ny bikini?!?!?!?! fukking bikini, de är vinter.. vart fan finns det? hehehe dör men det löser sig på något sätt ;)
ajaaaa, nu ska jag placera mig i soffan framför tvn. pusss


oooonsdag

dålig uppdatering? jo jag vet, förlåt för det men har inte riktigt tid som räcker till. men det är lov snart så då lär det bli lite ändring. jajaaaa, ska börja fixa mig nu för attt dra till skolan sen. slutar vid fyra och då ska jag nog till sthlm med frida för attt kolla kläder, men vi får se! ha en bra dag!! pusss

justin bieber ft usher - chestnuts


telge innebandy


hello babes!
bloggade ingenting igår tyvärr, men satt inte vid en data på hela dagen. hahah duktig! hade först match med d1 mot örebro, vann med 12-4 vilket var jäkligt härligt. efter det mötte jag upp frida och alexa, vi kollade rocketskillarnas match och sen drog vi hem till frida där jag sleeepade.
idag så startade jag hela dagen med d2 match mot serieledarna trosa. tror ni att vi vann eller? förmodligen tänker ni nej, men vi vann faktiskt!!!! vi spelade så sjukt bra att resultatet vart 9-3 till oss. hahaha. yes!!! två mål gjorde jag också, inte likt mig men fan va skönt. nu ska jag duscha, plugga och äta. sen drar jag in till södertälje igen för att kolla min brorsas match. som ni kanske märker så har hela helgen haft fokus på innebandy, men det är så jag gillar det!!! askul ;)
hoppas ni haft en bra helg! pussss








ettt antal olika bilder från innebandyn. både gamla och nya.

tidsfördriv.. skitkul!!!


sex saker om dig själv:
1. är du singel? - japp!
2. är du lycklig? - ja, men de går ju alltid att vara lyckligare
3. är du uttråkad? - nej..faktiskt inte
4. är du ledsen? - jappp.. storbölar. haha men nej.
5. är du svensk? - jaaaaa!!!! 100%
6. är du cool? - ja, finns ingen coolare...

åtta saker om ditt kärleksliv:
1. tror du på kärlek vid första ögonkastet? - ja, men sen måste man ju utveckla det. åh smart tjej
2. har du någon gång blivit sårad? - japp, 2 many times. sad but true
3. har du någon gång kysst en kille och sedan ångrat det? - hmm.. ja
4. har du kysst någon under de två senaste veckorna? - jajaaaamänsan
6. har du haft en hemlig beundrare? - vet inte, slipper gärna sånt. usch
7. är du kär? - det är komplicerat, men nej inte kär.
8. vill du gifta dig när du blir äldre? - ja, vem vill inte????

två alternativ:
1. mobil/tv
2. blind/döv
3. katter/hundar
4. några få bästa vänner/jättemånga "vanliga" vänner
5. coca-cola/pepsi
6. utekväll/romantisk hemmakväll
7. pengar/lycka
8. dag/natt

sju "har du någonsin"..:
1. gjort något du ångrar? - ja säkert, men står för det ändå
2. ljugit för någon du tycker om? - hmm aaa
3. ätit en hel tårta? - nej inte själv.. haha 
4. gjort bort dig offentligt? - japp, mästare på sånt!!!
5. viljat bli tillsammans med ditt ex igen? - ja
6. gråtit när ett husdjur dog? - jaaa.. tusse då
7. velat försvinna? - hmm.. för en sekund ja, men för en livstid nej

senaste:
1. telefonsamtalet du gjorde? - fredrik
2. telefonsamtalet du fick? - fredrik
3. personen du var med? - familjen
4. personen du smsade? - fridaaaaaa
5. personen du fick sms av? - fridaaaaa
6. du skrev till på facebook? - danielz
7. personen du tillbringade natten med? - eh.. fredrik
8. personen du kramade? - syster

idol 2011 världsklasss!!!


alltså seriöst hur kan man göra låten så här jävla bra? hahah.. omg. har säkert lyssnat på den 20 ggr om ikväll.

snabb update

kom nyssss hem från skolan, ska lägga mig en stund på soffan och sedan äre samling med distrikt 17.30 för match. yey. pusss

wet - nicole scherzinger


when you get worried, i'll be your soldier


hello you!
bloggande tyvärr inte igår, slutade skolan vid fyra och då drog jag till sthlm för att träffa fredrik. och sen sov jag borta. men nu är jag hemma igen! skönt. slutade vid fyra idag också, ganska lugn dag men ganska mycket plugg som ska vara klart innan lovet känns det som. eller jag vet inte, det kanske inte alls är mycket? hmm.. aaa jag orkar inte ens tänka. ska alldeles strax göra klart min idrottsinlämning som ska in på måndag och sen ikväll blir det träning. köttaaaaaa!

hahah kom igeeeeeen, kan det inte bli 4 november nu?






one thing to remember


i should be playing in the wintersnow, but imma be right under the mistletoe


ååååååh, mistletoe kom ut idag!!!! kan inte albumet bara släppas???
jajaaaa, här har ni den iallafall. lyssna, ni lär bli kära.

always trust yourself in first place.

hej hjärtisar! hoppas allt är bra med er, för mig funkar det. mitt panikproblem just nu är bara att jag har spanskaprov imorgon, hörde ni? SPANSKA. alltså fuck spanska på riktigt. borde kanske plugga men jag har gjort det och gav upp när inte ett enda jävla ord fastna. varför ska det varaaaa så svårt? åh får damp.. (som ni kanske märker). jag har fan mvg i spanska så jag borde klara det hääääär!!! hahaha.. bad you, bad nicole. aja, allt får avgöras imorgon. jag ber till mitt innersta jag att jag klarar det, bara jag själv som kan påverka det! "remember to always trust yourself in first place, because it's all about you."
nej nu väntar duschen på mig! pussss

gavin degraw - soldier


hehehe.. en till låt av gavin degraw. tror attt han är lite av min musikdrog just nu, helt sjukt va bra jag tycker att han är.

it's okay to hate mondays..

skolaaaaaaaaaaaaa nu då! tagga, hahaha eller inteeeeee.. men det ska nog gå snabbt och sen är ju nästan dagen över, vi får glädja oss åt att helgen alltid närmar sig. hihih. jag glädjs även åt attt jag ska åka till egypten!!! amaaaagad, egypten fan. åh va härligt attt slippa kalla sverige. nice!
hörs sen! pusss

hello angels.. or devils

slänger in ett inlägg såhär framåt nattdags, har nämligen inte hunnit sitta vid datan tidigare. vaknade runt tolv idag, segade på soffan och sen dags för träning.. kul dag. haha mest seg.. men det är söndag och då får det vara så. imorgon är det måndag och skola igen, dessutom har jag prov. fan.. måste nog ta och plugga lite till. men det får ske strax för nu ska jag dra mig mot syrrans rum och brotta ner henne. sånt som hon får räkna med när hon hoppar i min säng och drar mig i håret. hihihi ååååh syskonkärlek!!!
pussssgodnatt

slänger in en bild från idag med min peaktröja pååååå, älskar den för att den har fleecetyg innuti. hihihi lovely såhär när det är kyligt ute!

gavin degraw - chariot


you're a mindfucker, yes you really are.


why can't you belive in us like you did 1 year ago?


give me your strength, please. just do it.


hey babes! kom precis hem från match i nyköping, det gick helt okej. vi mötte onyx och det slutade 3-3, man kan väl säga att vi ska vara nöjda med matchen men inte med resultatet. vi hade spelet på våran sida men massa annat emot osss, it will be better for next time, i promise.
vaknade som sagt upp hemma hos alexa imorse med tjejerna, abbe och jesper. det var riktigt mys där, vi kollade idol, snackade, osv.. jag avslutade också kvällen med att somna mitt på soffan medans filmen vi kollade på rullade, trött tjej? jaaaa fyfan. vaknade upp en stund senare och la mig då i alexandras brors säng med frida.
jajaaaa, tjejerna drog upp till stockholm idag medans jag tog mig hemåt. sååå är det när man heter nicole och spelar innebandy ;)

nu ska jag mysa ner mig i soffan med mammi och pappi framför någon film. skönt, och jag ska försöka att bara vara glad. jag tog ut all min ilska på plan idag..
ha en bra kväll!
pusss

tonights outfit


enkeeeeeeeel och skön.
nu drar jag ut till södertälje och möter upp några av tjejerna, sedan tar vi osss till enhörna och hem till alexa.
hoppas ni får en bra fredagkväll!
pusss

behind the scenes of mistletoe - justin bieber


åååh, så himla underbart gullig video. och så himla underbart gullig kille. heheh..

.

förlåt ni, men plugg står på schemat. pusss!

prao denna veckaaaaa, niceeeeeeeeeeee

hej mina vänner. hahah not! vet fan inte ens vilka som läser mig blogggg???! men det är lite kul, ni är så varmt välkomna ;) haha..
idag hade jag första dagen på min praoplats, jag jobbar på en förskola/dagis. det var faktiskt jättekul, men man blir jäkligt trött måste jag säga. barnen klänger och pratar med en från alla håll hela tiden. heheh, nuttisar.
kom nyssss hem från tandläkaren, bläää och usch men det gick fint ändå.
nu ska jag slänga mig på soffan och inte röra en enda jävla kroppsdel fram till träningen klockan sju. yeaaaaah.
pussss

about yesterday!

hey youuuu!
igår efter skolan drog jag som sagt till frida, lite senare mötte vi upp tjejerna på stan och tillsammans gick vi till roxy för att äta. det var mys, men allt var inte riktigt rätt ställt. går inte in på så mycket mer, man får helt enkelt hoppas att alllt löser sig..för på något sätt gör det de tillslut!
jag, caroline och frida sa sen hejdå till resten av tjejerna och tog oss hem till frida. där gottade vi osss med massa tjockisgrejer och pratade mest framför tvn. heheh.
nu har jag nysss kommit hem från frida iallafall och om en timme får vi gäster här hemma. så det är dags för mig att börja fixa mig.. tror inte att jag vill gå runt i sovtröjan direkt ;)
pusss

bild från igår, tagen från fridisens blogggg.
mumssssss!!!!

how to love


dags för skola, tagg? hahah nej.. men helg sen så de är bara att köra. börjar egentligen kvart över tio, men duktig som jag är bestämde jag mig för attt dra dit tidigare för attt få hjälp med min krönika, ååååh pluspoäng till mig! heheh. efter skolan drar jag till frida, och sen ikväll ska vi tjejgänget ut och äta. hörs sen! pusss

whitney port by bikbok




you don't have to be pretty, to be beautiful


hej fina ni!
jag mår bra och hoppas ni alla andra också gör det!
kom nysss hem från skolan, idag är det torsdag och imorgon fredag..vafan händer med dagarna? dom bara flyger iväg, skönt men samtidigt inte. känns som attt allt plugg bara radar upp sig i en hög framför mig, inte blir den högen lägre nej, snarare högre. imorgon har jag en krönika som ska vara inne för betygsättning, tror ni jag har börjat? om ni tänkte nej där så har ni rätt. oh.. krönika, nja inte riktigt min grej känns det som, visst jag älskar att skriva men inte sådär.. tungt men det är bara att sätta igång. idag hade jag förövrigt "prov" i engelska, gick väl hyffsat och imorgon ska jag fortsätta på mitt prov i so, ja ni hör ju. skola, skola, skola. fan va skönt det ska bli med helg, och att jag börjar kvart över tio imorgon gör det hela ännu bättre!!!! hihi.  pussss

Stop comparing yourself to others and try to be the best you can be

stället jag älskade attt komma till, stället jag älskade att vara på och stället jag alltid såg fram emot att vara på, det har bara fallit och nu vill jag inte ens vara där. jag vill inte dit, jag ligger hellre hemma på soffan och inte gör ett pisss än går dit och bara få höra att jag misslyckas. för så känns det för mig, det känns som att jag gång på gång gör något som är fel. visst jag gör inte alltid rätt, men jag vet om det. att låta alla få höra vad jag gjort fel är fan inte rätt, och jag vet att jag inte är ensam om att tycka det.
dubbelmoral.. jag har nog aldrig fått höra så mycket dubbelmoraliga ord under mina 15 år, som jag har fått höra den senaste månaden.
stället jag bara älskade att befinna mig på faller, och jag som person faller tillsammans med det.
det är dags för mig själv att inse att jag måste rycka mig undan, jag är så jävla mycket bättre.. egentligen.

godnatt!


tänkte mest bara slänga in ett inlägg nu och säga godnatt!
har inte haft tid att blogga idag, först hade jag match och sedan direkt efter det träning med distrikt. något jag däremot har hunnit med är att färga håret, hihih.. kommer nog dyka upp en bild på det imorgon eller så, vänta bara! nu ska jag ta och ringa fredrik, och sen ska jag sova. vi hörs!
godnattpussar på er!

it was dark and i was over, until you kissed my lips and you saved me.


the sun goes down, the stars come out..


ligger i sängen med musik i lurarna, riktigt härligt attt bara göra..hmm ingenting alls. heheh.
gårkvällen var ganska galen, eller den var jäkligt kul. tillsammans med tjejerna och massa andra spenderades kvällen hemma hos adrian, vi snackade, dansade och ja allt vad man kan göra. just därför har jag haft en hemmakväll med mina föräldrar idag. kände att det behövdes och det var väldigt mysigt, vi kollade på lejonkungen.. åååååh så himla fin film. klassiker!
imorgon har jag både match och träning! så nu äre dags att sova och tagga inför det.
pusssgodnatt!


snabb update, bara för er.. hihih

godmorgon! gårkvällen slutade väldigt bra, men har inte riktigt tid att berätta om det nu så det får jag ta och göra sen. nu ska jag och frida börja röra oss mot bussen och sedan möta upp satu för attt luncha på stan. mys!
pussss

RSS 2.0