payback is a bitch, you'll see.

kom precis hem från skolan, ska plugga lite nu sen chilla. duktig tjej.
skolan rullade på som vanligt, hade engelskaprov som jag tror och hoppas slutade helt okej. fick även höra att några på skolan kallade mig bitch. men vill ni veta vad??? jag bryr mig inte. haha, bara dålig stil när de personerna inte ens vet hur jag är på riktigt. pussss på er som kallade mig det.. för det glädjer ju mig att veta attt jag inte är osynlig iaf ;) whateveeeeer, nu ska jag fortsätta med mittt. ikväll är det träning! puss


10 jävligt snygga kändisar. enjoy


cam gigandet

chace crawford

channing tatum

johnny depp

ed westwick

zac efron

robert pattinson

wentworth miller

justin bieber

ryan gosling!!!

1:a advent

yoooo, hoppas ni mår bra! själv är det riktigt fint. D's tjejmiddag igår var asskön, riktigt härligt att få träffas alla tjejer och bara snacka massa, det behövs ibland! har nyss kollat på gossip girl med syster och ellen, världens bästa serie. funderar starkt på att redan kolla nästa avsnitt på nätet, klarar fan inte av att vänta. åååh. hihih, nörd! men whatevaaaaah.
vaknade vid 12 idag och åkte därefter till mormor och morfar på värmdö, vi fikade lite och hade det mysigt såhär när det är första advent. ohherre, snart jul ju.. iallafall, har även hunnit med att köpa trådlöst tangentbord och datamus så nu kan jag ligga i sängen och inte behöva röra en enda fena för att chilla runt på datan. assså softpotatis på hög nivå. skithärligt!!!
pussen

snabb update


kom nysss hem från västerås, matcherna förlorade vi men äschdå.. heheh. fick även träffa min fina vän elias och han kompis som jag inte träffat på år, så det var mys. nu ska jag till sötnosen D på tjejmiddag! ser fram emot kvällen!! imorgon är det första advent. guuu vad tiden går fort. pusss

åååh.. bästa oth.


there is no better place than your home.


åh min käraste mamma har städat och pysslat i mitt rum, hahaha så himla söt! och min finaste pappa har köpt en ny tv till mig. sååå tacksam för alllt dom gör för mig!! hihih.
använder tvn som dataskärm nu också, men den ska snart upp på väggen så då blir det lite ändring. jaja. ville bara visa er eftersom jag har no life right now. awszuum.

baby you don't know a thing about me..

hello! kom hem från nykvarn för ungefär en timme sedan, drog dit med frida för att kolla innebandy. rockets-nykvarn i juniorallsvenskan, rockets vann med 4-3 så jag gick iallafall därifrån glad. haha. nog om innebandy, nu ska jag nog kolla kvällens idol som jag missade eller mysa lite med mamma. vi får se! imorgon ska jag upp tidigt,  typ för tidigt!!! sen vidare till västerås för att spela klubblagssm f15. yeah. wish us luck.
pusss

drummer boy

godmorgon! håller på och fixar mig lite för att dra in till skolan om 30 min, börjar ju sent men tänkte att jag lika gärna kunde vara där lite tidigare och jobba extra. wohooooo. efter skolan ska jag nog träffa fridisen, men det visar sig sen. hoppas ni får en toppendag! pusss


take me down like i'm a domino

har varit på gymnasiemässan idag som sagt, är förvirrad som fan.. men jag har lite funderingar nu iallafall, bra nicole! efter det tog jag mig in till stan för att kolla lite sedan hem för träning. och så har hela min dag sett ut ungefär. kul! imorgon börjar jag kvart över tio så det är chill. pusss

köpte med mig en tröja från hollister hem. dålig bild, men whateeeevvah

blame it on you, not me babyboo.

har precis duschat och ska alldeles strax krypa ner i min gosiga säng, men innan det tänkte jag höra av mig lite till er! hade spanskaprov idag, fyllde i allting så jag hoppas det slutar bra. fick även tillbaka mitt samhällskunskapsprov och fick vg+, helt okej men kunde lika gärna ha fixat ett mvg. jajaaaaaaa shit happens. imorgon är det gymnasiemässan i älvsjö som gäller, vettefan hur det kommer gå men det visar väl sig. jag kommer förmodligen springa runt där som ett höns och varken veta in eller ut. aaaoutch. efter det ska jag in till stan och kolla lite i gallerian, sedan hem för träning. me like a lot. pussssgodnatt!


17 mars 2011, ooooh i miss.




















världsbäst


Jag vill skriva " jag älskar dig " på en sten och kasta den i ditt ansikte, bara så att du får känna hur ont de gör att älska dig.


en miljon nollor, tillsammans kan dom aldrig bli en, hur man än lägger ihop det får man bara en miljon idioter.


sitter vid datan och försöker bli lite säkrare på vilket gymnasium jag är ute efter. inte ettt enkelt val om jag säger så, varför ska det finnas typ 573992 olika gymnasium inom stockholms län? för så känns det verkligen, allt bara snurrar. på torsdag ska vi 9or i skolan till gymnasiemässan, och jag hoppas att efter det är jag lite mer klar på vad och vart jag vill gå. menmeeeen nog om det, skolan var chill idag. skulle haft spanskaprov men det blev inställt till imorgon istället, skönt men kunde ju de mesta redan så bara jobbigt att dra ut på det.. men vadfan kan jag göra åt de egentligen? nadaaaaaaaaa.
nu ska jag vara social på fb och sen blir det mat. pusss

if you love something let it go, if it comes back to you it's yours, if it doesn't, it never was.


panic! at the disco


måsteeeeeeeeeeeeeee plugga så har inte tid för bloggen idag. pusss

rihanna - where have you been


hey you

ville bara säga att jag lever. har haft innebandy hela dagen och nu ska jag mest bara chilla framför tvn. hoppas ni blir glada över bilderna under, för dom förklarar de mesta av resan!
pusss

bildbomb från egypten 2011

precis innan landning i egypten!
jag chilllar på strandeeeen, första dagen.. heheh
leker i pooolen, måste bara tillägga att vattnet i poolen var svinkallt. helt sjukt, varje gång man skulle doppa sig var en pina. haha
jag och josefin.. king på att stå på händer. hahaha not
stora pooolen, titta noga och ni ser mig och josefin längst bort.. hihihi
drinkar på hard rock cafe en kväll!
chilllar.. vi åkte ut med en båt en hel dag för olika aktiviteter.. nice! och ja min pappa är asbrun. hahah
på båten igeeeeeeeeeen.
delfiner.. jättefina! men tycker tyvärr inte om vattendjur. hahaha
snorkling!!! gick inte alls bra för mig.. eftersom att jag är räddd för hav och typ fiskar. hahaha geeek
fiskar. usch
båtstopp på ön paradise, mittt ute i ingenstans!!
yeah jag ba poooosar liksom
mamma <3
safari i öknen.. vi åkte fyrhjuling i 45 minuter rakt ut i öknen. haha
sedan red vi kamel.. läskigt. mamma höll på attt ramla av så mycket skratt blev det iallafall!
två personer som lever där ute i öknen.. lider lite med dom. och när man ser hur dom bor så förstår man faktiskt hur bra vi här i sverige egentligen har..
hela gänget i en hydda i öknen.
inne i hurghada på en restaurang sista kvällen innan vi åkte hem.

friday bitches

hello you. chillade i skolan idag.. hahaha not! pluggade på som fan och lyckades göra en inlämning klar och en redovisning. check! nu återstår bara ännuännu mer. jajaaaaaaaaaaa, helg förfan!!
drog till stan efter skolan och inskaffade mig ettt par nya svarta jeans, asnöjd. jag älskar svarta jeans men mina lyckas alltid bli fula eller gå sönder på något sätt efter typ två/tre veckor. haha! men nu hoppas jag på att dessa håller liteeeeeeee längre iallafall ;) tog mig tilll fridisen sen, har saknat min bästis dupermycket..så det var skönt attt bara få snacka och tjocka pizza som vi är bra på. sedan kom mattias och skulle varaaaa med frida, så jag drog mig hemååååt. skaaaaaaaaaa sova nu!!! megatrött, och imorgon är det innebandy som gäller! godnattpusss

kapten röd - saknade vänner


du kan gråta mitt på gatan, men jag glömmer alltid bort vad du gjort.


tog leggins idag!!! hahaha.. typ värt en applåd, har nog inte haft det på mig på typ 1,5 år lr något.. hatar hur de sitter annars. men whateveeeeer, hitttade min skjortaaaa från only också. typ på tiden att jag använder den.
bra nicole.
jajaaaaa, skolan rulla påååå som vanligt samtidigt som det dödar mig långsamt. nej men har massor i skolan just nu! slutade fyra, och nu sitter jag här. ska ta något attt äta nu, sedan tilll vagnhärad med distriktslaget för match mot trosa! krossaaaaaaa.
pusss

fml

skolaaaaaaaaaan dödar mig. hinner fan inte med. ajaaaaa, dags för plugg. pusss


breaking dawn

igår var jag som sagt på twiday, vad fan ska man säga???!?! twilightfilmerna är så jävla bra, antagligen några av dom bästa filmerna som nånsin gjorts. edward är så jävla underbar, antagligen den underbaraste vampyren som finns. jacob är blä.
hahaha okej jag är nörd.
breaking dawn var iallafalll en superfin film!!! loveit. längtar redan efter den nästa och sista filmen...

godnattinlägg

go'kväll ni fina! jag tänkte bara höra av mig lite kort innan jag myser ner mig i sängen. imorgon kommer jag tyvärrr inte hinna blogga, jag ska nämligen på "twiday" och se alla twilightfilmer. ska bli supermysigt men det håller på mellan 16.00 och 02.00 ungefär. hahaha.. ja, jävligt lång tid men de äre så vääääärt!!!! aja, nu vet ni iallafall. pusssgodnattt!


Be strong girl


det är jättesvårt för mig attt hinna med allting just nu, så jag är rädd attt bloggen hamnar lite åt sidan. bli inte för ledsna för det.. hehehe. nej men jag skriver när jag har tid och lust helt enkelt.
kom nysss hem från skolan, skönt att vara tillbaka och träffa alla igen. även fast det var ganska så tråkiga lektioner så gick det fort, och nu ska jag fortsätta plugga här hemma. kul!!!!
klockan sju är det träning, vilket jag ser fram emot väldigt mycket. måste ju röra på fläsket lite extra mycket nu när jag legat på playan i en vecka, höhöh. dessutom ska my father hålla i träningen ikväll så jag hoppas han lyssnar på mig och gör den extra bra och rolig :D hihih.
pussss

egypten'2011

har haft innebandy hela dagen med distriktslaget, det gick super!! vann med 8-2 mot katrineholm. tänkte inte skriva så mycket mer, utan istället bjuda på lite bilder från egypten. pusss

hotellet vi bodde på, helt ooookej!

sopppstationer i varje hörn, hahah. tro inte attt folk kasta grejer i dom för det.. nejnej.

vatttenpipor fanns precis överallt på gatorna.. niceeeeeeeeeee. fast nej.

drickan jag och josefin typ levde på.. hahah nej men den var asgod! venne vad de är i, men saksamma.

städarna gjorde figurer av handdukarna på rummet, hahaha. jättegulligt!

pooolen, sedan havet nedanför.

pooolen igen

hotellets baksida

niceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee men lite brun färg på kroppen. hahahaha och ja, jag är medveten om att bilden är suddig! ;)

mr. know it all


don't you know.. you spin me out of control.


hello you! jag är i sverige, hehe.. lite efter, kom ju faktiskt hem igårkväll men jag orkade inte blogga då. mådde både dåligt och var trött efter nästan 6 timmars flygresa. men veckan har varit bra!! kunde vart bättre men jag ska ju inte klaga så mke, hade trevligt sällskap men jag måste säga att egypten inte är ett land som faller mig i smaken. ni som varit där förstår nog vad jag pratar om. jag och josefin, som två unga tjejer, kände oss verkligen som två prislappar där när det varje timme kom fram någon man som ville köpa oss, gifta sig med oss, kallade oss grejer, aaa you name it liksom. så det är skönt attt vara hemma! berättar mer om resan när de kommer bilder.
idag har jag varit på öppet hus på två gymnasium i strängnäs, kändes helt okej faktiskt. efter det kollade jag match och sen har jag mest latat mig på soffan. sånt som behövs ibland!
pusss

Gästbloggning

Frida här igen, eftersom att jag är så snäll så tänkte jag uppdatera lite åt Nicole medans hon är utomlands. Vi hoppas på att hon har regn, eller hur? Kommer ju bara vara pinsamt för mig att umgås med någon som är brun när jag själv är likblek. Kanske till och med gör så att jag slutar umgås med henne om hon är brun och börjar umgås med henne igen när hon är lika blek som mig, eller vad säger ni? Hoppas ni förstår att jag driver! Tycker att Nicole kan ta och komma hem nu, man saknar tjejen redan efter några timmar ju! Men nu har jag faktiskt inte så mycket mer att skriva, får se om jag lyckas blogga igen haha. Annars har ni ju min blogg längst ner i menyn till vänster om ni känner er uttråkade. Puss på er och ha det bra så länge!


right now @egypten

hej!!!! sitter med josefin framfor datan just nu, fittttfaceboook fungerar inte sa vi ar sura. vi ska forsoka lite senare, hoppas det funkar da. orkar inte skriva sa himla mke, de ar varmt har och vi solar/badar mest. dessutom kanner man sig som en prislapppp har nar man ar tjej. fyfan. jajaaaaaaaaaaaa, talk to you later. pussss


missssss alll my friends, have a great time in schoool this weeek. hahahah, do not forget to think about me ;)

grattis världens bästa pappa!


grattis på din 50-årsdag, jag älskar dig över allt annat!!

hejdå sverige, hej egypten!


alltsåååååå amaaaaagad, jag åker snart. hahaha. beger mig mot arlanda vid fyra inatt och sen lyfter planet runt sju någon gång. hoppas på allt attt det kommer gå bra!!! fyfan va jag är räddd för att flyga, men jo de ska nog gå bra. hahah... jaja, tänkte säga godnattt och hoppas ni har det bra i sverige!!! vi hörs om en vecka, kanske tidigare om jag hittar ngt internetcafé i egypten! pussssshej

♥ till mina fina

mittt sovrum!!!

hur ser ditt rum ut sen du flyttade? är det helt klart? kram
det är inte helt klart, en tv fattas sen ska jag få garderobsdörrar med spegel längs hela den väggen där garderoben och byrån står. sedan äre lite grejer som ska upp på väggarna, förmodligen en väggtext ovanför sängen. men jag står ut så vi får se när det fixas. heheh, här nedanför har ni bilder iallafall:




q/a

hur ser ditt rum ut sen du flyttade? är det helt klart? kram
svarar på den här frågan i ett eget inlägg, lägger ut bilder då!

varför är du så vältränad?
hmm..det är jag inte :( okej att jag tränar ganska mycket, men när jag inte gör det gillar jag ju att ligga på soffan med gottisgrejer. haha!

beskriv dig själv med 3 ord!
omtänksam, glad och nyfiken

beskriv dina 3 närmsta vänner med 3 ord var!
oj va svårt.. kan tyvärr inte välja ut tre stycken. har flera vänner som står mig väldigt nära!

varför är du så dögullig?
bra fråga, önskar att jag hade svar på den.. haha!

går det bra för dig i skolan?
jo det gör det väl, är otoligt trött på skolan just nu men hoppas det blir bättre efter lovet!!

vilken är din favoritlåt?
hmm.. det är olika hela tiden, förutom jb's låtar, lyssnar jag just nu mycket på solider - gavin degraw och we found love - rihanna. hade du frågat mig för något år sen hade det varit emergency - paramore och thanks for the memories - fall out boy.

vem är din favoritartist? 
svårt att säga en, men några favoriter är justin bieber, rihanna och beyonce.

är du rik?
nej det kan man nog inte säga. fast jag är ju inte fattig.. hahah

hur är det mellan dig och ditt ex nu?
antar att du som frågade syftar på fredrik.. tänker inte skriva ut så mycket här men det är komplicerat och töntigt.

har du något gulligt eller fult husdjur?
nej tyvärr.. :(

vilka är dina närmsta vänner?
alla mina tjejer jag brukar vara med men närmst är nog frida

är du kär?
jag vet inte.. men neeeej.

vad har du för bhstorlek?
85 ffff.. typ error.så stora. hahaha, nej men är det ens intressant?

har du någon på g just nu?
njaaaa.. kan man nog inte säga.

hur tänker du om gymnasium och vad/vart hade du tänkt gå?
har jättemycket tankar, det är både askul och spännande. men jag har inte en blekaste aning om vart eller vad jag vill gå. så jävla svårt, men det lutar mot sam iallafall.

vad har du för ögonfärg?
typ gröna, men med blått i eller något. hahah konstig färg.

är du oskuld?
nej

string/hipster?
string yeaaah

favoritgodis?
allaaaaaa sorters!!! nej men marabou och lösgodis.

favoritdricka?
coooola

favoritvän(ner)?
tjejerna!

favoritminne?
finns massor, men ett som ligger på toppen är veckan på sportscamp 2010.

varför är du alltid så sjukt vacker? alltid vackraste tjejen i rummet!
hahah. sötnos, tack men jag har ingen aning.

favoritfärger i höst? 
mörka färger, svart är alltid en favorit

vad har du för kamera?
canon eos 450D

vart skulle du vilja resa?
usa.

if you ask me how i'm doin, i would say i'm doin just fine. i would lie and say that you're not on my mind.

hej ni! har inte uppdaterat på ett tag tyvärr. frida sov hos mig i tisdags, och igår drog jag upp till stockholm för en fika med anna. det var jättemysigt, vi satt bara och pratade i flera timmar. underbart! efter det hamnade jag hemma hos fridisen, heheh. vi kollade film, pratade och hade det allmänt roligt som vi alltid har!!! vaknade upp där imorse, men tog mig hem tidigt eftersom frida och hennes familj skullle iväg. nu ligger jag på soffan här hemma med lilla jönssonligan på tv, hahahahah såååå bra!!!! eller?
nu hade jag iallafall tänkt att svara på den lilla frågestunden. pusss

new in - jacket



jackan jag köpte i sthlm igår, bilderna gör inte riktigt rättvisa. men jag tänkte att jag visar upp den iallafall för attt vara lite snäll. hehehe, från zara!

1 november


hej! försökte logga in på blogg.se förut idag men det fick tyvärr inte. idag har jag legat på soffan sen jag vaknade med skolböckerna framför mig, det har gåttt helt okej. har gjort klart allt i spanskan iallafall, så lite nöjd är jag. något jag också har gjort är att riva sönder mitt engelskaarbete.. hahaha. bara att börja om med det!!! bra nicole. lagade nysss pannkakor till mig själv, typ vuxenpoäng till mig!!!! åt även upp alla sen. wohoo, fettopoäng till mig!! nej nu ska jag lägga mig på soffan igen och nörda gossip girl fram tills träningen.
pusss


RSS 2.0