i'm gonna live my life


och jag typ smälter lite.. hihihi


the best thing I have


jag, felicia, alexandra, caroline, frida och andrea.

goodnight sweethearts

hej finisar! jag har precis kommit hem från stockholm. haha förlåt för mitt stressiga inlägg som jag gjort här under. men så blir det ibland, tiden räcker inte till allt. men nu är det lov i alla fall, sjukt jävla härligt. kunna sova ut och bara fokusera på annat än skolan, mycket behövande!! massor har hänt under vecka som varit, ska absolut inte rabbla upp allting men det har varit allt från underbart till kaos, idag var dagen bara allmänt mysig. otroligt skönt att få spendera tid med sina fina vänner, sånt man ska se till att göra väldigt ofta!
nu ska jag krypa ner i min säng, en lugn fredagskväll som förmodligen slutar med att jag somnar om några minuter. hehe, imorgon är jag borta hela dagen, från 09.00 till 24.00. ja så är det när man spelar innebandy, känns bra. men mesta tiden kommer fördrivas sittandes på en buss till hagfors. fan va tagg! hahaha go telge. godnatt!

friday

har inte bloggat på aaaslänge, och har inte tid för det nu heller. hahaha great. ska till stockholm snart med hela tjejgänget, ganska så awesome. vi hörs när vi hörs! pusss

nicolealm @instagram


ny vecka ännu en gång



hej finisar! ligger hemma i soffan och kollar tv, blev ingen skola för mig idag. mådde inte vidare bra imorse när jag skulle stiga upp, yr och mådde illa. tror att min kropp säger ifrån efter alla äventyr i helgen.. sovit lite och varit i varv hela tiden, dessutom spelat två matcher igår. jaja, sånt som händer. lördagen spenderades hemma hos chris med ett gäng härliga människor, kaos hit och kaos dit men en bra kväll ändå. nu hade jag tänkt plugga lite, sånt slipper man ju inte. pusss


Life is like a dance, when you make a mistake you just continue


hej sötnosar! kvällen igår slutade ändå bra efter massa omständigheter. haha, helt ärligt fan vad jobbiga tjejer kan vara ibland, inklusive mig själv. haha, efter förra inlägget drog jag och pilö till nykvarn där vi mötte upp frida, andrea och alexandra. hamnade i björkestahallen där vi kollade match och sedan tog vi bussen till östertälje. där hamnade vi hemma hos anders med ett gäng killar, haha askul. speciellt när i princip alla killar var påverkade (läs jävligt fulla) och vi tjejer helt nyktra. var hemma hos pilö strax efter två tror jag, trötta as hell. ja ni fattar nog att vi somnade direkt.. nu är jag hemma och hade tänkt hoppa in i duschen, sedan chilla lite innan denna kväll bjuder på fler äventyr. pusss

 


helg wooopwoooopwoop


drar in till nykvarn med tjejerna, sen kanske vidare till södertälje. ja vi får se vart kvällen tar oss helt enkelt.. fredag, lika underbart varje gång!! låt denna helg bli awesome. ha en bra kväll allihopa!  pusss

alla hjärtansdag

hej hjärtisar! 14 februari, kärlekens dag. måste säga att det faktiskt är fint att man firar kärleken med en sånhär dag, men samtidigt så är väl kärlek något man ska visa och uppskatta varje dag? så enligt mig är den här dagen ganska överskattad. 
igår var jag på john bauer som sagt, det var kul. gymnasiet är väldigt fritt vilket det finns både för och nackdelar med men annars så tyckte jag för det mesta om det. har gjort mina val nu och är inte alls säker så vi får se vad som händer om några månader. hehe. har nyss kommit hem från södertälje, åkte skridskor idag i skolan.. kände mig jävligt bra när jag gled runt där bland killarna som spelade bandy och blev totalt utspelad med resten av tjejerna. yes liksom!! direkt efter skolan så stack jag ner till solariumet för att sola några minuter och sen drog jag hem. kvällen kommer att spenderas på innebandyplan, åh min kärlek (haha), match mot tyresö trollbäcken!! kötta.
puss

words

Skryt inte när du varit med 100 tjejer. Skryt när du fått 1 du verkligen kämpat för, medan du undvek 99 andra tjejer som jagade dig.

the best part of life


tjabbatjenahallå.. vi säger så! hahaha skoja mina fina vänner. jag är trött, såååå jävla trött efter att ha suttit i en bil i fleraaaaa timmar. ska nog faktiskt ta och lägga mig i sängen snart. imorgon ska jag till john bauergymnasiet med josefin för att kolla lite där, chillelillpill liksom. innebandyn i helgen har gått bra, eller ja typ. vi tog oss till semifinal men förlorade i sudden mot södertälje rockets. hahaha fittan. jag åkte dessutom på matchstraff i första matchen som innebar att jag inte fick spela våran andra match, hahaha vissa domare är helt enkelt inte bra... skaffa glasögon!!!! okej. lugn nu. ska lyssna på lite mysmusik sen sussa gott. tihi
pusss


love

helluuu. fredag idag!!! vad säger ni? aa kan ju inte tro att någon av er inte uppskattar det.. fyfan vad skönt. helgen kommer som sagt att spenderas i göteborg med innebandyn, hur det blir och går visar sig men helt ärligt tror jag att det blir pretty amazing. kanske hade jag velat hinna med andra saker också men det får väl vänta till nästa helg antar jag.. hehe. nu ska jag packa färdigt det sista innan pilö kommer hit.. fatta att hon och jag ska bo på samma hotellrum i helgen, kaos. men det gillar vi. wohooooooo.
vi hörs! pusss

jag alldeles nyss.. åh är jag inte lite söt. hahaha fuck face

fredag imorgon och jag drar till göteborg med dj18, ganska soft ändå


Boys are like parking spaces, all the good ones are taken

hej där! ligger i soffan och latar mig, skoldagen idag var minst sagt seg.. fyfan för onsdagar. haha. hann och orkade inte blogga så mycket igår, först skolan och efter det träffade jag en vän, kom hem strax efter halv elva.. död som fan. lika död är jag nu också, så jag funderar starkt på att ta en powernap innan jag drar in till södertälje för att kolla på en innebandymatch.. hmm ja det får nog bli så. puss

hjärta


godnattinlägg


hej! dagen har gått segt....... åh är så glad att den snart är över. haha. jaja är trött som ett as så ville mest bara säga godnatt. imorgon har jag första nationella provet, i svenska, och jag är nervös.. eller vet inte egentligen men jag bara orkar inte. bra nicole, bra. glädjs i alla fall åt att jag ska iväg efter skolan och träffa en kompis, nej nog för idag. hörs imorgon! pusss och godnatt ni fina

DM-GULD

YEEEES! har spelat dam dm idag och vi tog hem hela skiten, asnice. ännu bättre att vi vann mot rockets i finalen, haha riktigt fint ;) nej men ärligt vi förtjänade det tyckte jag. jajaaa, jag ska alldeles strax stänga ner datan och krypa ner under täcket. imorgon är det måndag igen, alltid lika roligt. har en helvetesvecka i skolan framför mig... åh kill me. nej nu ska jag sluta deppa och sova istället. bra val. godnatt och puss!


yesterday

yoo, nyss hemkommen från södertälje. hade match klockan halv nio imorse, snacka om att jag var pigg då!! hahaha nooot. gårkvällen var jättebra i alla fall, folket var helt awesome vilket alltid uppskattas, alla bjöd liksom på sig själv och sånt gillar jag. efter matchen igår, som vi vann med 22-0 (haha), mötte jag o pilö upp tjejerna hemma hos alex. vi snackade massor och åt ännu mer, sen började det rulla in folk. och kvällen blev bara bätte och bättre. tänkte inte skriva så mycket utan bjuda på lite bilder istället, så här har ni:







lördag

hallåååå! kom hem från match nyss, körde med flicklaget och vi vann med 12-0. haha wooopwooop, dom är jäkligt bra faktiskt! sitter just nu i sängen med pilö här också, om ett tag ska vi in till södertälje igen för en till match med samma lag. får se hur det går den här gången men vi tippar såklart på vinst igen ;) jajaaaa, nu ska vi käka lite. senare ska vi till enhörna för att fira alexandra med massa vänner! awesomeeeeeee!!
pusss


fredag


yeaaaah sexi mama..
hello babys! hoppas det är bra med er, själv är det faktiskt riktigt bra!
för det första är det fucking fredaaaag = helg = kan inte bli mycket bättre då. dessutom har jag klarat av att träna med min hälsena idag, så imorgon kommer jag nog lyckas vara med på innebandyn ändåååå, skitglad. hehe.. jag har även klippt mig idag, ser ingen större skillnad vilket är totally amazing! har inte tid för att skriva så mycket mer, alldeles strax ska mamma färga mitt hår. niceeeeeeeeeee.
pusspusss

words


set it on fire baby


love the life you live and live the life you love

hej ni fina! jag har inte kunnat blogga på några dagar eftersom jag varit i romme med vissa från klassen, det var supermysigt. jag var där två dagar och det känns verkligen nu, kroppen och huvudet är helsega som fan efter allt åkande i backarna. dessutom har min hälsena fuckat ur så förmodligen blir det ingen träning för mig ikväll.. fml :( jaja, hoppas på att det blir bättre snart. idag började jag skolan klockan tio och har nyss kommit hem därifrån och imorgon är det fredag, asnice!!!!!! låt denna helg bli grym!
puss



RSS 2.0