I can't swim on my own.. Feels like I'm drowning without your love.

jag hör av mig till er när jag är tillbaka på fötterna igen..


wiiierdo

min blogg typ dampar, den visar inte alla inlägg och jag vet inte vad :( bloggar med när de är fixat. pusss

"these three little girls are pretty crazy


iiiiit's tuesday

hola amigos! jag kom hem för ett tag sen, tog faktiskt bussen ut hit. hahah första gången. värt en applåd lr vad tycker ni? nej, men det var inge illa med att ta bussen idag, hade sällskap med fredde och daffy, så jag klarade mig. nu ska jag dunka musik och försöka fixa lite i mitt rum.. vet inte hur det ska gå eftersom mitt rum bara består av en säng och ett skrivbord just nu typ.. plus ganska många flyttkartonger då. dags att fixa de snart tror jag, väntar bara på rätt tid ;)) ikväll äre iallafall tveeeen som gäller, tisdagskvällarna is the shiiiiiit. pussss


anything and everything

hej bloggen! tänkte slänga in ett inlägg eftersom jag inte gjort det på hela dagen.  imorse när jag drog till skolan glömde jag min mobil hemma, så jag har inte haft den på hela dagen..  den var saknad. nicole <3 mobilen. nej men aa.. skolan flöt på som vanligt, fick mvg på min engelska inlämning och på min teknikuppgift!!!! snackaa om glad tjej!!!! fan vad jag älskar att få tillbaka ett bra resultat när man lagt ner så mycket tid. hihih. nu ska jag duuuuuscha och sedan sova. imorgon är det först tandläkaren, sedan back 2 schoool. bajs. pusssss


AND THE WINNER IS.. TELGE !

kom precis hem från björkestahallen. spelade DM där. först semifinal mot mariefred, vi vann och sedan final mot gnesta... oooooch vi vann! faaaan va bra vi är. GULD. men måste även säga att gnesta spelade grymt bra, vi vann ju liksom i sudden. hihih. nu ska jag plugga.. borde inte ens sitta här men datan är så lockande ;) men nu ska jag faktiskt vara duktig! vi hööööööörs. pussss


gammal bild.


just tell me the truth

att ständigt gå och vänta på något.
jag håller mobilen i handen och vet att nu är tiden inne, nu ska jag äntligen få reda på vad som händer och varför det är som det är.. men såååå - är mobilen helt svart. helt kolsvart utan någon rörelse. det är som att gå och vänta på glassen man ville ha när man var 5 år, man tjatade och tjatade men tillslut fick man den endå inte. och efter några timmar, som för en själv är flera uuuuurlånga år, så tappar man hoppet,'. man tappar hoppet om att man kommer få glassen och hoppet om att man kommer få reda på svaret till ens fråga. varför?

in my home, my new home

hej! det var ett tag sen.. lr? hehe kommer faktiskt inte riktigt ihåg när jag bloggade senast. men iallafall, tänkte uppdatera er om läget lite ;) sitter just nu i det nya huset, och i mitt nya rum.. jag och familjen sover här idag och fortsatt framöver. jaaaa, för mig känns det som att flytten till skogen kommit nu. vet inte vad jag ska säga om de, jag antar att jag måste ge det en chans.. men just nu, nej. jag vill inte bo här men förhoppningsvis löser det sig med tiden. eller vad tror ni? imorgon är det söndag, förfan vad helgen går fort. hinner ju knappt andas och ta det lugnt innan det är skola igen.. och jag vill inte ens tänka på att jag har två inlämningar till veckan som kommer. ohgaaash. nu ska jag fortsätta dunka musik, justin bieber såååååklart! och sedan ska jag sova. har brist på det och imorgon måste jag verkligen vara både pigg och tagg på innebandy. nu kör vi tjejer!
pusssen på er.


slänger upp en sommarbild.. tyckte att alla behövde se en i detta mörker ;)

Like hell

Internetet hemma hos mig funkar för tillfället inte pga flytten. Så just därför har jag inte kunnat blogga idag.. Använder mobilen nu och tycker inte om det egentligen, men kände att jag var skyldig er en anledning varför jag inte skrivit. Men nu vet ni iallafall! Hoppas vi hörs snart igen :)

in school

tjabbbbbba! sitter med johanna i skolan, vi håller på och letar upp lite fakta till historian. det går jäkligt bra och vi ska snart fortsätta duktiga som vi är.. hade bara tänkt slänga in ett litet inlägg eftersom jag inte gjort ett på länge, typ. hehe.
när jag är hemma så bloggar jag igen, hade tänkt skriva om filmen jag såg på bio igår - NSN'3D. världens bästa!
puss såååålänge.

perfektare kille får man leta efter.. är han ens mänsklig?!

hello my friends..

.. har precis slutat skolan och nu sitter jag på tåget upp till stockholm. där ska jag träffa anna, och sedan vid halv 7 (tror jag) ska vi + annas kompis se "never say never" på bio.  gaaaaaaash, grymt vad bra det ska bli. kan inte riktigt förstå att justin har gjort en film, en film om honom, som dessutom visas i 3D. fan va cooooolt!

just so you know..

hello sweeties! det var längesen jag gjorde ett helt "vanligt" skrivinlägg.. så nu sitter jag här igen och skriver. nice, huh? ;) idag har jag varit i skolan, lika galet som vanligt där och dagen flöt på som rinnande vatten ur kranen. efter det drog jag ner på stan för att köpa en ny mascara, träffade felicia och hennnes kompis där så jag fastnade där ett tag och snackade med dom.. men när jag väl var hemma så pluggade jag för fullt. åååååh vad jag är trött på skolan redan. sommarlov? ja tack! om ett tag börjar iallafall desperate housewives, gillar verkligen det och har följt programmet sedan första avsnittet. yeyyyy i'm so coooool. hihih.

in my closet from england

underbaaaar tunika/klänning. den är inte så vitfärgad irl, utan mer krämrosa!

0:45 I'm in love.


in my closet from england


söt stickad tröja som följde med mig hem från england.


it could have been in my arms now

denna uuuuuuunderbara klänning från River island höll jag i mina händer i london tills jag kom fram till kassan. jag hade bestämt mig för att köpa den för att den satt så snyggt och för att den är så jäkla snygg i verkligheten (bilden ger inte rättvisa) men så tänkte jag den dumma tanken: - när kommer jag använda den här egentligen.. och vippppssss så var den borta lika snabbt som jag hade bestämt för att ha den. åååååååååh. fan va dumt av mig, hur kunde jag vara såååå klantig och inte köpa den?! hahaha.. ångest.
hoppas att någon av er som läser har varit med om samma sak och förstår hur jag känner ;)

cause I may be bad but I'm perfectly good at it

tjeeeeeeeeena mittbena.
idag är jag en aning trött, eller faktiskt väldigt trött! igår var minst sagt galet, kan inte gå ut med för mycket här men jag kan bara säga att det var jäkligt kul. efter min match, som vi vann, drog jag till järna. vi var ungefär 15 stycken hemma hos oskar där vi snackade, dunkade musik och lite allt möjligt. runt halv ett stack jag och några hem till michaela för att hämta pengar till pizza, men otur som vi hade så var ingenting öppet..så mat blev det inte. hahaha. men sedan vid halv två drog jag hemåt iallafall. en riktigt lyckad lördagskväll, och jag hoppas ni också hade det! idag så har jag bara sovit och kollat på film. seg dag kan man kalla det.. jag har även plockat ihop lite i mitt rum inför flytten och mer var det inte med det. och för att detta inlägg inte ska bli alldeles för ointressant och tråkigt nu, så ska jag faktiskt bjuda er på en härlig låt.

party all night

hej fina läsare! jag tänkte slänga in ett snabbt litet inlägg innan jag drar iväg. igårkväll kom jag som sagt hem från england, mindre roligt.. speciellt när man skyndar sig som fan till planet och sedan är det försenat med drygt 2 timmar. otur, eller? när jag väl var hemma träffade jag min bästa vän caroline! det var riktigt skönt, vi snackade mest om allt och inget. underbar tjej! och idag då.. drog till stadshuset där det var någon form av.. haha ja jag vet inte vad det var. men jag och tjejerna i innebandyn skulle iallafall visa upp Telge som förening. slöseri på tid så vi drog efter en timma. - och nu har jag precis fixat mig.. har matchsamling om 35 min. nu taggar vi på vinst! och sedan efter det taggar jag fest med några vänner. en riktigt bra lördagskväll kommer det iallafall bli!
hoppas ni också får en bra kväll! alla behöver det. vare sig ni är på topp eller inte!
puss

några av personerna jag träffar ikväll. 


the best consert ever

jag kan inte beskriva det med ord.. och jag kan inte ens fatta att jag varit där än.
gaaaash. <3 bieber 
det kommer fler bilder.

love. love. love. music.


Right now!


london calling

känns bra att jag börjar min blogg med att dra iväg, men ta det lugnt jag är tillbaka redan imorgonkväll. ska till england med min mamma. och när vi väl är där så ska vi se justin biebers konsert. alltså ni kan inte förstå min lycka när det gäller detta, sjuuuuukt. att förklara hur jag mår just nu går liksom inte. att både vara så glad och lycklig för en sak men samtidigt så irriterad och sårad för en annan är så.. ja komplicerat. men det sagt så behöver jag verkligen denna lilla utlandstripp med min mamma, en person som verkligen förstår mig! självklart bjuder jag på bilder och allt som ni vill ha efter jag kommit hem. egentligen förstår jag inte själv hur jag kan skriva ett sånt här inlägg som i stortsätt är ganska glatt med tanke på att jag mår hur dåligt som helst. men jag har lovat mig själv och mina vänner att när jag väl går av planet i england om några timmar så ska jag lämna det som hänt i sverige. jag har inte tid till att tänka för mycket där, utan nu ska jag rocka järnet på konserten ikväll och sedan så kan jag må hur dåligt som helst när jag är tillbaka i sverige igen. men nu ska jag njuta, njuta av att få vara en av alla tjejer som kommer sitta där och lyssna på justin bieber live ikväll. amaaaaaaagad can't wait. seyaaaaaaaaa tomorrow @ home again.

cute boy.

a reason and an answer was the only thing I asked for.

was it 2 much for you?

about me

för er som inte vet vem jag är och för er som vill veta vem jag är, så hade jag tänkt att berätta lite nu.
jag heter nicole (vilket är ganska logiskt om man tänker på mitt bloggnamn, hihih), jag fyllde 15 år för två månader sen imorgon. komplicerat? nejdå. jag bor några mil utanför stockholm tillsammans med min familj. om sisådär 2 veckor flyttar jag ut till ett hus i skogen..och skogen = in the middle of nowhere! and that's when I'm going to be best friend with a bear or something like that. jag har mina bästaste och underbaraste vänner här som stöttar mig i alla lägen och det är så det ska vara. nog om det ni kommer ändå få se massa mer av mina vänner här i bloggen senare i tiden. mer om mig då.. hmm.. jag spelar innebandy. innebandy kan man säga är min andra halva, eller iallafall min andra halva av livet. den sporten tar upp största delen av min fritid och jag mår så bra av att bara stå på plan tillsammans med klubban och bollen. något mer jag mår bra av är att bara få göra det jag vill göra och vad jag känner för, jag är oftast en spontan person och klarar inte av att bestämma saker hundramiljoner dagar innan den bestämda saken sker. heheh.. förstår ni hur jag menar? om jag skulle sammanfatta mig själv i tre ord får det nog bli nyfiken, glad och omtänksam, dessutom är jag en tjej med båda fötterna på jorden och jag är väldigt ödmjuk.
utöver det har jag mina gråa dagar, precis som alla andra, och för att redan förvarna er så är jag inne i en sån period just nu. jag ska försöka att hålla det mesta för mig själv, både för min och eran skull, men om det kommer ett eller annat deppinlägg så vill jag ha det så. that's it.. you know I'm the bosss ;) haha.
nej, nu spårar det ur. är det något ni undrar om mig, så våga fråga!


a teenager's life and her gaze on the world

Hej. Första inlägget för mig på denna blogg då. Jag hade tidigare en blogg men valde att avsluta den, dels för att jag hade tröttnat på bloggandet men också för att jag hade tröttnat på den bloggen.  Nu är jag tillbaka! Tänkte göra mina vänner lite glada som har tjatat ganska så mycket på mig att jag ska starta upp en blogg igen. varför vet jag inte eftersom jag själv inte anser att mina inlägg är speciellt roliga att läsa.. men det är kul att höra att någon människa i denna enorma värld tycker om det man gör.

Men förutom mina vänners önskan så valde jag att starta upp bloggen igen för att ha någonstans att dela med mig om vad jag tycker&tänker. om ni ska klaga på hur jag skriver, eller på hur jag anser att mitt liv är så blir jag faktiskt gladare om ni lämnar min blogg. Jag är inte ute efter att bli nästa storbloggerska och få så många läsare som helst, jag vill ha min egna lilla blogg som jag kan skriva ut precis vad som helst i.
Till sist vill jag bara säga.. I hope you like it.


RSS 2.0